Rólunk

Hosszú és rögös út vezetett az íróasztal mögül a természetgyógyászathoz és aztán a spirituális útra, a finomenergiákkal való munkához. Dolgozom kineziológusként (One Brain, Brain Gym ágak) fülakupunktúrás addiktológusként, SVT-konzulensként, (Spirituális Választechnika), Access kezelőként többféle energia-kezeléssel, - tanítottam is -, és egy ideje rábízom magam az Angyalokra és az intuícióimra is.

Az "Angyalbolt" szó az egyik napindító meditációmban lett "átadva" nekem. Abban a pillanatban tudtam miért lettem -néhány vargabetű után- Angyalföldre vezetve és az Angyalok világába. Így született meg az A&A.

Éveket tanultam és dolgoztam/dolgozom főállásban Segítőként, - ezáltal is fejlődve - mégis mindig éreztem, hogy "VALAMI MÉG VAN", ami hiányzik. Hát ez. Az Angyalokkal történő együttműködés, munka. Felismerés, angyalokkal való tudatos kapcsolatfelvétel. Amit egy ideje már a munkámban is beépítek, és nem csak az Angyalbolton keresztül. Hazaérkeztem.

Rég hiszek egy Másik Világban, Fentiekben, Vezettetésben. Életutam, tapasztalásaim többször bebizonyították nekem. Hiszem, hogy a Teremtő "csupán" feladatokkal lát el minket, a saját levállalt feladatlistánkból, ezáltal is a fejlődésünket segítve. Ezt akkor is TUDOM, amikor nehéz életszakaszban vagyok épp, feladatot "tudok le". Mostmár TUDOM, hogy angyalok, arkangyalok által, angyalenergia formájában kapjuk ezeket a segítségeket: intuíció, "véletlen egybeesések" formájában. (véletlenek nincsenek, szinkronicitás van). Hiszem, hogy ezekhez a feladatokhoz mindig megkapjuk a támogatást és Erőt. Figyelni kell az érkező Segítségre.

Hiszem, hogy csak annyit hagytak vállalni, amennyit elbírunk, amennyire felkészültek vagyunk előző Tapasztalataink és Tudásunk alapján.

Hiszem, hogy véletlenek nincsenek. Szinkronicitás van. Isteni Terv és Isteni Rend van. Az Életben mindig, mindennek Oka és Célja van a Nagy Rendező Elv szerint.

Az Arkangyalok és Angyalok cselekedni, dönteni nem tudnak helyettünk. Azonban inspirálni, "hívni" tudnak minket a Saját Utunk-ra, ami a Lélektervünkben van. S, ha már ráléptünk mindig megkapjuk a megfelelő támogatást és Teremtő Erőt, hogy az életünket úgy élhessük, hogy elégedettség és hála töltsön el minket. Kérjünk és figyeljünk a jelekre. (Fontos(!!): a kérés nem parancs, és minden kérésnek része kell legyen, hogy "amennyiben az Isteni Renddel ez a kérés összhangban van és senki Szabad Akaratát nem sérti).

Ehhez az érzelemvilághoz és gondolkodásmódhoz szelídíteni kell az Ego-t és elé helyezni a Szívből-Lélekből-Szeretetből működést. Hinni kell MAG-unkban, Lélekhívásunkban, és hinni kell egy Magasabb Rendű, minket Segítő Világban. A bolt, webshop termékei valóban energetikailag tisztítva-töltve vannak, angyalenergiával, Áldást kérve rá és arra, akinek életébe belépnek (vásárló). ♥ Aki érzékeny a finomenergiára fogja ezt érteni és érezni.

Szeretettel kívánom, hogy

"Angyalok kísérjék Utadat!"

Szabó Gyöngyi

U.i:

A boltot/webshopot hárman hoztuk létre és működtetjük. Mindkét Társam hatékonyan, cselekvőn hozzájárultak/hozzájárulnak a Teremtéséhez és működtetéshez a napi fő tevékenységük mellett (tanulás). Mindketten életem legnagyobb Ajándékai és Áldásai. Együtt-működünk. Együtt fejlődünk.Hála és Köszönet.