Szívcsakra – Rafael arkangyal

Szívcsakra – Rafael arkangyal

Kép: pixabay

Szívcsakra a hét fő csakránk közül a középső. Így ez a csakránk közvetít a spirituális és az anyagi világ között. Fő feladata az adás-kapás, a harmónia egyensúlyozása, az együttérzés és a feltétel nélküli szeretet közvetítése.

Alulműködés esetén félünk a visszautasítástól, önsajnálatba süllyedünk, túlszeretünk, de magunkat érdemtelennek érezzük a szeretetre. Gyakran párkapcsolati függőségtől szenvedünk és félünk az elmagányosodástól, de az elköteleződéstől is.

Túlműködés esetén birtoklón szeretünk, feltételekhez kötve. Túldramatizáljuk a dolgokat és érzelmi éheztetéssel fordulunk "szerettünk" felé.

Amennyiben harmóniában van a Szívcsakra együttérzők vagyunk, tudunk feltétel nélkül szeretni, gondoskodóak vagyunk, a szerelemben is spirituális élményeket keresünk.

Színe a zöld/rózsaszín. Kövei ennek megfelelően a zöld és rózsaszín kövek: zöld jáde, aventurin, dinnye turmalin, rózsakvarc, eperkvarc.

Arkangyala Rafael arkangyal: Rafael arkangyal az egyik legismertebb arkangyal, a gyógyítók és a gyógyulás, egészség arkangyala. Smaragdzöld gyógyító fénye támogatja a gyógyításban dolgozók munkásságát, a gyógyulásra való hajlandóságot, a gyógyulást és az egészség megtartását. Mihály arkangyallal gyakran dolgoznak párban, ha ártó energiák eltávolítása a cél.

 

Csakraharmonizálásra alkalmas termékeink itt  és itt találhatóak.

Csakracsomag ajánlatunk itt található 

Szeretettel és áldással:

Szabó Gyöngyi

A&A

Angyalok kísérjék Utadat!

angyalbolt.com

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.