Szakrális csakra - Gábriel arkangyal

Kép:pixabay

Kép:Pixabay

A Szakrális csakránk fő feladata a kreativitás, az életöröm, a vágyaink megélésének segítése, a teremtő erőnk, a befogadás növelése. Szexcsakrának is szokás hívni, így már azért érthetőbb, hogy miért is ez a feladata.

Alulműködése esetén túl szigorúak vagyunk önmagunkhoz, nem engedjük meg magunknak az örömet, vágyaink elérhetetlennek tűnnek, vagyis nem éljük meg őket. (semmilyen tekintetben). Nem működnek a társas kapcsolataink, motiválatlanok vagyunk (pláne párkapcsolat területén). Elakadásaink vannak a pénzügyi területen (teremtés!). Örömtelennek érezzük az életünket..

Túlműködés esetén: szexuálisan és érzelmileg túlfűtöttek lehetünk, éppen ezért manipulálhatóak. Pénzügyekben a túlműködés is blokkot /elakadást hozhat létre.

Amennyiben épp harmóniában van a Szakrális csakránk, emberi kapcsolataink kiegyensúlyozottak, életigenlésben élünk, örülünk a Lét-nek/életnek, kreatívak vagyunk és megéljük/kimutatjuk az érzéseinket. Teremtő erőnk által kiegyensúlyozott az életünk minden területe. (pénzügyi terület, párkapcsolat, emberi kapcsolatok, stb)

Színe a narancssárga. Ásványai a karneol, jade (narancs színű ásványok)

Arkangyala: Gábriel arkangyal. Csakrameditáció során (akár vezetett, akár nem) hívjuk a Szakrális csakra kiegyensúlyozásának támogatásához. Kérjük meg őt gondolatban, hogy segítse energetizálni /harmonizálni a Szakrális csakránkat.

Gábriel arkangyal az egyik legismertebb arkangyal. Hírvivő arkangyal is (közölte Máriával és Erzsébettel, hogy hamarosan fiaik születnek). Azóta is segíti üzeneteivel a földi üzenet közvetítéseket, szülőket. Minden angyalkártya kirakásnál hívom, hogy az üzenet a legfőbb jót szolgálva érkezzen, tisztán értsük. Támogatja a nőket, hogy felvállalják az anyaság terheit. Beleértve az örökbefogadó szülőket is, ugyanis ő támogatja az örökbefogadási folyamatok lebonyolítását. (Doreen V. leírása szerint)

Minden kreatív, teremtő folyamatot segít. Képzőművészet, írás, tác, ének, stb. Ő a "cselekvés arkangyala". Amennyiben cselekvő erőre, tetterőre van szükségünk egyes életperiódusokban, amihez ráadásul ötletek, megoldások és ÉLETÖRÖM kell, mindenképp őt hívjuk.

 

Csakraharmonizálásra alkalmas termékeink itt  és itt találhatóak.

Csakracsomag ajánlatunk itt található 

 

Szeretettel és áldással:

Szabó Gyöngyi

A&A

Angyalok kísérjék Utadat!

angyalbolt.com

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.