Napfonat csakra - Michael arkangyal

Napfonat csakra - Michael arkangyal

Kép:pixabay

A Napfonat csakra fő feladata a szükséges életerő, a személyes erő, az élethez való bátorság biztosítása. Szintén felelős a magabiztosságért és, hogy kézben tudjuk tartani és irányítani tudjuk az életünket.

Alulműködés esetén szorongóak, bizonytalanok lehetünk, kifejezetten irányítást/megerősítést kérünk az életünkhöz másoktól. Jellemző az alulműködésre még az aggodalmaskodás, hogy mások mit gondolnak rólunk/tetteinkről.

Túlműködés esetén kontrolláló/uralkodó viselkedés a jellemző, továbbá ítélkező és fölényeskedésre hajlamosak lehetünk. Továbbá: munkamániásokká válhatunk

Optimális működés esetén tiszteletben tartjuk magunkat és másokat, személyes erővel rendelkezünk. Tudjuk, hogy minden feladat és életesemény megoldásához rendelkezünk kellő életerővel. Félelemtől és szorongástól mentesen élünk, a kritikát helyén tudjuk kezelni, függőségektől mentesen élünk.

Színe a napsárga. Ásványai: napkő, sárga citrin, kalcit.

Arkangyala: Michael arkangyal. Csakrameditáció során gondolatban kérjük a segítségét a Napfonat csakránk harmonizálásához.

Mihály arkangyal képviseli az erőt, bátorságot, védelmet. Segíti a veszteségekkel és a függőségekkel küzdőket. (amennyiben kérjük) Bátorságot, energiát, motivációt és életerőt ad a feladatokhoz. Segíti a tér-, és auratisztítást, védelmet kérhetünk tőle.

Csakraharmonizálásra alkalmas termékeink EZEN A LINKEN találhatóak, továbbá ITT IS

Csakra csomag ajánlatunk PEDIG EZEN A LINKEN

 

Szeretettel és áldással:

Szabó Gyöngyi

A&A

Angyalok kísérjék Utadat!

angyalbolt.com

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.