Hangok, rezgések, zengőtálak és egyéb hangképző eszközök és hatásaik

Hangok, rezgések, zengőtálak és egyéb hangképző eszközök és hatásaik

(A kép illusztráció)

Testünk kb 70%-a víz, amely egy nagyon jó rezgésvezető "eszköz".

A hangterápia/rezgésterápia során oldódnak a testi, lelki, szellemi blokkok, relaxál. Sejtszinten megújít, mivel a rezgéseken keresztül beindítja a szervezet anyagcsere folyamatait. 

A hangtálak/zengőtálak és rezgésterápiás eszközök fizikai és mentális szinten is hatnak. Fizikai szinten a testünk sejtjeit teljesen átrezonálják a hanghullámok. Mentális szinten az érzelmi blokkok oldódnak ki. Az oldódás egyik legjellemzőbb "tünete" a spontán, nagy sóhajok. Megkönnyebbülünk. Olykor megjelenik 1-2 könnycsepp is, csendesen jelezve, hogy érzelmi oldódás van folyamatban. Komoly stresszcsökkentő hatása van és ami a legfontosabb, az életöröm érzését fokozza az elengedések/oldódások következményeként!

 

Fontos, hogy a mai extrém stresszes hétköznapokban legyen olyan lehetőség az emberek számára, ami egy fantasztikus hang és rezgés élményen keresztül oldja ki az érzelmi zárlataikat, csökkenti a stresszt és élhetőbbé, energikusabbá teszi a hétköznapokat. A megszólaltatott tál (egyéb rezgésterápiás eszköz) az emberben felgyülemlett és besűrűsödött alulrezonált energiákat feloldja, kivezeti, majd feltölti pozitív energiával.

 

A hangtál napjaink egyik legismertebb hangterápiás eszköze. Különféle fémötvözetekből készült.  Egy hangtál (koshi=angyalhangú szélharang, kristály hangtál, hangvilla, tingsha, doromb, gong, stb) megszólaltatva, felhangokban gazdag hangteret hoz létre, mely az eredeti egységállapotunkat idézi: testileg az egészség, lelkileg a harmónia.

 

Tértisztításra és térharmonizálásra is nagyszerűen használható. Szintén jól tudjuk alkalmazni a csakráink harmonizálására ezeket a csodálatos eszközöket.

Fentieket figyelembe véve, minden háztartásban/családban jól jön egy(-két) kisebb nagyobb hangtál/zengőtál, hogy mindig tudjuk harmonizálni magunkat és az életterünket.

 

Hang/rezgésterápiában és otthon használt hangtálak és egyéb rezgésterápiában használatos eszközök is megkívánják néha a tisztítást. Energetikai tisztításuk hasonló, mint a tibeti hangtálaké: néha kitesszük a napra, (vagy teliholdkor is kitehető) folyó víz alatt elmossuk, feltöltjük/energetizáljuk, illetve füstölővel és ásványokkal is tisztíthatjuk őket.

 Hangáltaink megtekintéséhez kattintson ide

Mándoki-Szabó Gyöngyi

A&A

angyalbolt.com

Angyalok kísérjék utadat!

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.