Gyökércsakra – Sandalphon arkangyal

Gyökércsakra – Sandalphon arkangyal

 

Kép: pixabay

A Gyökércsakránk fő feladata a túlélés, a testi szükségleteink kielégítésére való törekvés, a materiális javakért a "küzdés", teremtés. 

Alulműködése esetén kicsi az önbecsülésünk, önromboló a viselkedésünk, nem tudjuk/akarjuk megteremteni az alapvető materiális (személyes) javakat. Fásultság lehet jelen az életünkben és nehezen tudjuk elérni a vágyott/kitűzött céljainkat.

Túlműködés esetén viselkedésünkben megjelenhet az agresszió, önzőség, és a materiális javak megszerzésére való túlzott (agresszív) törekvés. Teljességgel elvetjük a spiritualitás minden aspektusát.

Amennyiben épp harmóniában van (életszakaszonként változhat) jól tudjuk gyakorolni az önuralmat, energikusnak érezzük magunkat, reálisan látjuk az életet, két lábbal állunk a földön.

Színe a rubinvörös. Köve a rubin, vörös jáspis és minden vörös ásványkő.

Arkangyala: Sandalphon. Egyes leírások szerint Uriel arkangyal, illetve ők ketten "osztoznak" a Földcsakra (egy másik rendszer szerint az a legalsó) és a Gyökércsakra harmonizálásának feladatain.

Bármely csakraharmonizáló meditáció során, amit akár magunknak is csinálhatunk, vezetés nélkül hívjuk Sandalphon arkangyalt és kérjük meg, hogy segítse a gyökrécsakránk energetizálását, harmonizálását (vezetett meditációkor is alkalmazható, hisz pár pillanat ezzel a kéréssel /gondolattal kiegészíteni a szöveget)

Sandalphon arkangyal:segíti, hogy az imáink meghallgatásra találjanak és hogy a reá kapott válaszok megérkezzenek hozzánk. Imáinkban lehet kérni tőle a "feladatmeglátást" (mi ebben a helyzetben a tanulandó feladat? értsük, lássuk meg) és, hogy érzékeljük, lássuk meg a kérésünkre, kérdésünkre  kapott vezettetést. 

Sandalphon arkangyal és  Metatron arkangyal neve végződik csak -on végződésre, az összes többi arkangyal nevének a vége -el végződésű. Az -on végződés jelzi, hogy ők ketten éltek földi életet, míg az -el végződés, hogy ők Isten által teremtett fénylények.

Érdemes megjegyezni, hogy míg Sandalphon arkangyal a gyökércsakra arkangyala, addig Metatron arkangyal épp a koronacsakra arkangyala, mintegy keretbe foglalják a csakra rendszerünket.

Kép: pixabay

Uriel a legokosabb arkangyalok egyike, bölcs, éleslátó, segíti a problémamegoldó készségünket. Segítségül hívhatjuk még a Gyökér csakra harmonizálásán kívül a spirituális megértéshez, a tanulmányok, vizsgák során és természetesen a Földcsakránk és Gyökércsakránk harmonizálásához. (Földcsakra, Lélekcsakra stb. nem tartozik a hét fő csakrából álló rendszerhez, később írok róla)

 Csakraharmonizálásra alkalmas termékeink EZEN A LINKEN találhatóak, továbbá ITT IS

Csakra csomag ajánlatunk PEDIG EZEN A LINKEN

Szeretettel és áldással:

Szabó Gyöngyi

A&A

Angyalok kísérjék Utadat!

angyalbolt.com

 

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.