Energetikai tértisztítás

Energetikai tértisztítás
(A kép illusztráció)

Minden energia, minden hatással van egy másikra, gondolatilag, érzelmileg is, ezek pedig láthatatlan lenyomatot képeznek az energetikai terünkben, auránkban, a testünkben.

Időnként szükséges a fizikai takarítás mellett tértisztítást is végezni. Ez különösen fontos, ha egy  új életszakasz, élethelyzet megerősítését, energetikai támogatottságát szeretnénk elérni.

Az is egy jó ok a tértisztításra, ha valami zavaró energiát érzékelünk: például nyugtalan alvás esetén, vagy ha nem olyan szívesen töltünk időt adott helyen/otthonunkban. Érezhető, ha megváltozik az életterünk energetikája.

A sok ember lenyomata energetikailag hatással van a térre, még akkor is, ha korábban voltak jelen és akkor is, ha nem láthatóak szabad szemmel ezek az energiák.

Nagyobb változás, érzelmi sokk, betegség, hangulat változás vagy veszekedés után is célszerű, hogy minél előbb letegyük a terheket.

Mindenképpen javasolt költözéskor, amikor a régi lakó energiáját szeretnénk kitakarítani. Ne maradjanak ott az érzelmi lenyomatai, hogy aztán ebben új, tiszta  térben érezzük jól és  otthon magunkat. Ne feledjük: amikor a szakrális terünket tisztítjuk/takarítjuk, az auránkat is tisztítjuk!

Egyszerűen használhatunk tér permetet is, amit csak körbe kell fújni. Ez egy frappáns, gyors megoldás nyaraláskor, vagy új munkahelyen a saját területed megtisztítására. Jó megoldás lehet a diffúzor alkalmazása is.

Célszerű nagytakarítás, kisebb-nagyobb lomtalanítást is végezni a rituálé keretén belül. Ezt követően célszerű egy alapos szellőztetéssel folytatni.

Csendesedjünk el,  imádkozzunk és gyújtsunk meg egy fehér gyertyát. Hívjunk meg  szellemi segítőket, kérjük meg Mihály arkangyalt, hogy kapcsolódjon velünk a térben és közben nyilvánítsuk ki abbéli szándékunkat, hogy itt és most “Teret szeretnénk tisztítani”. Kérjük Mihály arkangyal tiszta energiáját és kérjük meg őt, hogy támogassa a tértisztítás folyamatát, és minden negatív, alacsonyrezgésű energiától és földhöz kötött lélektől segítsen megtisztítani a teret.(A földhöz kötött lelkeket segítse el a Forrás fényébe).

Szórjuk fel a területet határoló falak melletti követ sóval (ajtóknál, küszöböknél különösen fontos). Egyszerű háztartási só, melyet a szertartás végén felseprünk és kidobunk. Ezt követően alaposan feltöröljük a követ. 

Gyújtsuk meg a kiválasztott füstölőt, mely lehet egy darab Palo Santo fa, egy Fehér Zsálya köteg, Tömjén. Használhatunk esetleg füstölőpálcikát/-kúpot vagy tisztító térparfümöt is. 

Majd induljunk el a bejárati ajtótól kezdve a falak jobb oldalán (azaz az óramutató járásával ellentétes irányban ), kezünkben a füstölővel és hagyjuk, hogy a levegőt körbe lengje a lassan gomolygó, tisztító füst. Különösen figyelve a sarkokra, ajtó mögötti területre, mosdóhelyiségre. 

Ezt követően hangtállal, ill. valamilyen tiszta, magas rezgésű hangot kiadó eszközzel (tibeti hangtál, koshi, kristály hangtál, stb)  szintén járjuk körbe a teret a falak mentén alaposan hagyva kicsengeni a hangot és a falak mentén (sarkok) megvárni, míg "lecseng" a hang.

A teljes teret járjuk be, vizesblokkokat és pincét/padlást is beleértve. Érdemes a bútorokat is körbejárni a füstölővel és a hangtállal is, akár kinyitva az ajtajukat. (különös tekintettel, ha használtan vásároltuk, esetleg örökölt/antik darabok!!)

A szertartás végén jól szellőztessünk ki és köszönjük meg Mihály arkangyalnak és  égi segítőinknek az energetikai hozzájárulásukat, támogatásukat.

Ezt a kis szertartást érdemes időről időre elvégezni, figyelve az érzéseink és a testünk jelzésére.

A tér tisztaságának megtartásáért és a harmóniáért tehetünk kihelyezett kristályokkal, erre alkalmas élő cserepes virággal,  szimbólummal, orgonit és shungit piramissal.

Tértisztításhoz: hangtálak (kattintson a megtekintéshez)

                         füstölők és füstölőtartók, mécses

Mándoki-Szabó Gyöngyi

A&A

angyalbolt.com

Angyalok kísérjék utadat!

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.