Élet virága szimbólum

Élet virága szimbólum

Az Élet virága (vagy Életvirág) a modern elnevezése annak a geometrikus formának, melyben egymást megfelelően fedő- és egyenletesen eloszló körök  egy virágszerű mintázatot hoznak létre hatszoros szimmetriával, mint egy hatszögnek. Minden kör középpontja az őt körülvevő 6 másik (megegyező átmérőjű) kör kerületén helyezkedik el.

Az Élet Virága világszerte, sok kultúrában - régen és most is - szent szimbólum.  Az Univerzum leképeződésének tekintik, mivel például mindazon építőkövét megtalálhatjuk a szimbólumban (Metatron kocka formájában), amit platóni  testnek vagy másképpen szabályos testnek nevezünk. A szimbólumot olyan metafóraként  foghatjuk fel, mint amelyik az univerzum szellemének és minden életnek az összekapcsolódását ábrázolja. Egyfajta Akasha-kódexnek  is tekinthető. (Forrás: Wikipédia)

Az Élet Virágában legbelül hét színes kör látható. Tulajdonképpen hét kört vonz be a figyelem energiájával, mert ez a hétféle szín építi fel a fizikai életet. Az Élet Virága egy élő jelkép. Egy kapu az anyagi lét és az anyagtalan lét között, vagyis a fizikai élet és a fizikai életen túli síkok között. 

Az Élet Virága szimbólum akkor működik igazán, amikor fel van energetizálva. 

Az Élet Virága egy olyan szimbólum, amely egy magas rezgésű elvet, egy teremtési folyamatot szimbolizál. Azért fontos az energetizálás, mert az Élet Virágának rezgése és az emberi aura rezgése között az energetizálás hatására kialakul egy híd, ami felhasználhatóvá teszi a szimbólum lényegét. 

Az erők harmonizálásának, illetve harmóniába kerülésének, a NAGY EGÉSZ-szel - ISTENnel- SZELLEMmel való egyesülésnek a jelképe és útja. Jelképezi azt is, hogy az életben minden mindennel összefügg.

Az Élet virága benned él!

A&A

angyalbolt.com

Angyalok kísérjék utadat

 Életvirága szimbólumos termékeint a webshopunkban elérhetőek. Pl. orgonitok itt

Minden termékünk "tisztított",  energetizált, áldott!

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.