Az orgonitról - hogyan kezdődött?

Az orgonitról - hogyan kezdődött?

(A kép illusztráció, termékeink a webshopban elérhetőek)

Nem is gondolnánk, hogy az orgonit  eredeti technikája milyen régre nyúlik vissza.   1775 -ben (tehát több, mint 240 éve!) Franz Anton Mesmer (1734 - † 1815) orvos foglalkozott a fémek emberre és állatokra gyakorolt hatásával. Fából készült hordója, vasreszelékkel megtöltve, a későbbi orgona generátorok első előfutára volt. 

Az orvos és tudós Dr. Wilhelm Reich az orgon kifejezést a 20. század elejétől  tette hozzá. Egy kitalált szó, amely az orgazmus és az organizmus kifejezésekből származik.

Sokat kutatott energiákkal kapcsolatban, és az életenergiától (orgonától) függetlenül,  főleg a DOR - halálos orgonás sugárzás (halálos orgonenergia) és a POR - pozitív orgon -sugárzás (pozitív orgonenergia) témában. 

Dr.Reich hőmérők, elektroszkópok és Geiger -számlálók segítségével kifejlesztett egy módszert az orgon energia mérésére. Sok DOR-t talált olyan helyeken, mint a kórházak, idősek otthonai, villamos oszlopok, alállomások, irodák, valamint az atomerőművek és a széntüzelésű erőművek. Sok elektromos készülék erős negatív kisugárzással rendelkezik.

A német Wilhelm Reich Orgone Intézet 2004 -es tanulmánya, amelyben továbbfejlesztett mérési módszereket alkalmaztak, ismét bizonyította az orgon energia létezését, ami megdöbbentette az elismert tudományt. 
Kutatásainak leghíresebb tárgya az orgon akkumulátor. A fémforgács és a szerves szintetikus gyanta együttes használata biztosította, hogy a DOR nemcsak származtatható, hanem POR -ra is átalakítható. 

A 90 -es évek végén Don Croft hozzáfogott ehhez a fejlesztéshez, és drágakövek hozzáadásával biztosította az optimalizált energiakonverziót a DOR -ból POR -ba. Így kezdett kialakulni a mai drágaköves-piramis alakú orgonitpiramis. (kúp, poháralátét, medál stb)
Az orgonitnak a mai napig ismert és értékelt számos egyéb lehetséges felhasználási módja ma már csak drágakövek használatával szokás.

A Wilhelm Reich Cloudbusterét Don Croft is továbbfejlesztette és korszerűsítette, ezt a „csodát”.
A chembuster névre keresztelt és drágakövekkel felszerelt piramisok most hatékonyan semlegesíthették a chemtrail -eket, vagy más orgonitokhoz hasonlóan pozitív energiákká alakíthatták a negatív energiákat.
Croft nagy támogatást kapott feleségétől, Caroltól, aki alaposan tanulmányozta az éteri energiákat. 

Napjainkban világszerte sok ember részesül ebből a találmányból, amely e kevés kutató, orvos és tudós szorgalmával készült. 

Egyszerűen fogalmazva, az orgonit negatív energiát merít a térből  vagy a földből (víz erei, rácsvonalak, hibák) és átalakítja azt pozitív energiává. A piramis forma különösen népszerű, mivel különleges geometriája miatt rendkívül alkalmasnak bizonyult az energiák átalakítására.

A piramisok különösen erősen vonzzák a DOR -t, és a POR -ba való átalakulás gyorsabban megy végbe, így ez a forma alkalmas olyan helyiségekben történő telepítésre, amelyek például nagy elektromos, negatív sugárzással rendelkeznek.


Más formák, például tányérok,  alátétek vagy medalionok alkalmasak az élelmiszerek energetikai tisztítására és töltésére, vagy napközbeni használatára, viselésére.

Minden,  webshopunkban található piramis angyali energiával tisztított, töltött, áldott!

Orgonit piramisaink megtekintéséhez kattintson ide: orgonit

Forrás: internet

Átdolgozta és kiegészítette:

-Mándoki Szabó Gyöngyi

A&A

angyalbolt.com

Angyalok kísérjék utadat!

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.