Az orgonitról

Az orgonitról
(A kép illusztráció, termékeink a webshopban elérhetőek)

Az orgonitok gyakorlatilag energia átalakítók. A pozitív energia központosításával és a negatív energia átalakításával dolgoznak. 
Összetételük - drágakövek, fémek, gyanta, szimbólumok - kiváló védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben . A munkahelyen és otthonokban  kihelyezett kisebb-nagyobb orgonitok  harmonikus környezetet teremtenek. Szabályozzák az energiát, és állandó szűrőkként működnek.
Érezhető harmonizáló hatásuk van,  természetes módon támogatják az energiamezőt anélkül, hogy túlterhelnék. A különböző összetételek és drágakövek miatt az orgonitok pozitív hatással lehetnek az egyes csakrákra, és nyugalmat, erőt és életkedvet hozhatnak.
A gyanta negatív energiát (DOR - Deadly Orgone Radiation)  vezet az orgonit belsejébe. A bezárt fémek megtörik és megtisztítják ezeket az energiákat, pozitív energiákká alakítják át őket (POR - Pozitív orgonsugárzás), és a bennük lévő köveknek köszönhetően pozitívabban engedik vissza a külső irányba. Ily módon az orgonit transzformátorként viselkedik az erő, vitalitás, energia, hangulat és még sok más területen.
 
Lelki hatásuk miatt minden drágakő az  önmagába zárt rezgése és színe hatására egyedi rezgési energiákkal rendelkezik, amelyek átvitel révén egyenlő hatással vannak a lélekre, az elmére, a testre és a környezetre. (auránkra)  Ezért nagyon alkalmasak az orgonitokban a különböző energiák pozitív átalakítására.

Egyszerűen fogalmazva, az orgonit negatív energiát merít a térből vagy a földből (víz erei, rácsvonalak) és átalakítja azt pozitív energiává.
A piramis  forma különösen népszerű, mivel különleges geometriája miatt rendkívül alkalmasnak bizonyult erre az átalakító munkára.
A piramisok különösen erősen vonzzák a DOR -t, és a POR -ba való átalakulás gyorsabban megy végbe, így ez a forma különösen alkalmas olyan helyiségekben történő elhelyezésre , amelyek például nagy elektromos vagy negatív sugárzással rendelkeznek. Sok ember fordul meg, esetleg sok érzelmi feszültség  van a helyiségben (családi-, munkahelyi viták sokszor fordulnak elő a térben)  vagy épp betegséggel/függőséggel küzdőket fogad be. (kórház, rendelőintézet, játékterem stb)

Más formák, például tányérok, kulcstartók, alátétek vagy medalionok alkalmasak az élelmiszerek energetikai tisztítására és töltésére, vagy napközben történő saját terünk harmonizálására.
Bármilyen hihetetlen az orgonit hatásainak leírása, a hatásmechanizmus könnyen megmagyarázható
A  fém, drágakövek és gyanta keveréke felforgatja a negatív energiát és egyesíti azt, hogy új életerősítő és energiát termelő rezgést hozzon létre, amely pozitív módon kerül vissza a környezetbe.
A különleges kristályok és drágakövek tulajdonságaikkal is fokozzák ezt az energiát.  Minden, ami az orgonitban van és a szent geometria szerint épül fel, erősíti ezt a hatást. Pl. Élet virága, Yantra, Életfa, Yin-yang, spirál, szív alakzat, stb.
Az orgonitba ágyazott kristály soha nem merül le, nem szükséges tisztítani, mint a kövekből készült ékszereket, kiegészítőket.
A szisztematikusan elrendezett fém és kristályok a szerves gyantában elhelyezve minden hullámot úgy rendeznek, vagy rendeznek újjá, hogy az orgonitból kilépve tisztán pozitív és erősítő hatással bírjanak az emberre.
Az orgonitpiramis csúcsába tett, drótból hajlított spirál alakzat felerősíti, ill. koncentrálja az orgon energiát, ebbe a spirálba hegyikristály kő van helyezve, hogy felerősítse a kövek hatását.

FIGYELEM! Az orgonitpiramis nem változtatja meg -helyetted- az életedet!
AZONBAN! Tisztítja a teret, az aurát és feltölt azzal az energiával, aminek észlelését követően meg tudod tenni azokat a lépéseket, amik szükségesek, hogy egy testi/lelki egészségben és legnagyobb teljességben élhesd ezt az életedet, erre az inkarnációra vállalt Lélektervedet követve. Ő a „Nagy Transzformáló”.
Az orgonitok teszik a dolgukat, tedd hát te is! A választás mindig a saját kezünkben van, hogy mit kezdünk a kapott, támogató energiával.

A kép illusztráció.  A webshopban találhatóak az általunk forgalmazott orgonitok, angyali fénnyel tisztítva, feltöltve. Áldással.

Forrás: internet. Saját tapasztalattal és tudással kiegészítve, formálva
 

Orgonit termékeink : itt megtekinthetőek


Mándoki-Szabó Gyöngyi
A&A
angyalbolt.com
Angyalok kísérjék utadat!

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.