Angyali számok üzenetei: számkombinációk

Angyali számok üzenetei: számkombinációk
Az angyalok azt mondják:

Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyeljetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok - különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki vagy mi van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot /számsort látjátok valahol? Természetesen üzenet van mögötte, mégpedig angyali üzenet. Az Angyalok gyakran számkombinációk útján küldik el nekünk üzeneteiteket

 

Az Angyalok gyakran két vagy több szám kombinációjával küldenek üzenetet. Következik néhány három számjegyű, két szám kombinációjából álló üzenet alapjelentése. Ha az üzenet három vagy több számból áll, akkor a különböző kombinációkból kiolvashatjuk a jelentést. Legtöbbször órák számlapján "csípjük el", de lehet blokkon a fizetendő összeg, telefonszámba beleépítve, stb. akár duplázva is, pl. 13:13

 
Az 1 és a 2 kombinációi, pl. 121, 12:12, 21:21 - Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben!
 
Az 1 és a 3 kombinációi, pl. 133,  113, 3:13, 13:13 - A felemelkedett mesterek velünk dolgoznak gondolataink kontrollálásán. A manifesztáció ősi bölcsességére tanítanak bennünket. Energiát küldenek nekünk, hogy ne veszítsük el a bátorságunkat, és bátorítanak, hogy lelkünk valódi céljaira koncentráljunk. Ezen kívül tanácsot adhatnak, vezettetést, javaslatokat ajánlhatnak fel életcélunk eléréséhez. Örök tanításuk, hogy a teremtés mindig a gondolat, az idea szintjén veszi kezdetét. Kérjük meg őket, hogy segítsenek nekünk bölcsen dönteni abban, hogy mire irányítjuk akaratunkat.
 
Az 1 és a 4 kombinációi, pl. 114 vagy 144 - Angyalok hangsúlyozottan figyelmeztetnek arra, hogy ellenőrizzük gondolatainkat. Azt ajánlják, hogy fogalmazzunk meg egy vágyat, mert olyan kapuban állunk, ahol gondolataink azonnal megvalósulnak. Megjegyzés: A +1 azt jelenti: most kérhetsz az Angyaloktól valamilyen életfontosságú információt, amire szükséged van! 
 
Az 1 és az 5 kombinációi, pl. 115 vagy 551 - Gondolataink teremtik meg a változásokat életünkben. Továbbra is tartsuk gondolatainkat a megfelelő irányban. Ha a változások, melyek közelednek nem kellemesek, megállapíthatjuk, vagy elterelhetjük őket gondolataink megváltoztatásával.
 
Az 1 és a 6 kombinációi, pl. 116 vagy 661 - Gondolatainkkal forduljunk az ég felé, és engedjük el anyagi kérdésekkel kapcsolatos aggodalmainkat. Megjegyzés: a 611 azt jelenti: „Kérj segítséget valami anyagvilághoz tartozó, számodra most zavaró vagy irritáló dolog megjavításában."
 
Az 1 és a 7 kombinációi, pl. 117 vagy 771 - Visszajelzés, arra nézve, hogy jól haladunk. Jó úton vagyunk, csak így tovább! Ez a jel azt mutatja, hogy jól választottuk meg a gondolatainkat, és, hogy még stabilabban kell céljainkra koncentrálnunk. Gondolatainkat megfelelő érzelmekkel társítsuk, pl. legyünk hálásak az ajándékokért, amiket az élettől kapunk. A hála felgyorsítja a manifesztáció folyamatát.
 
Az 1 és a 8 kombinációi, pl. 181 vagy 818 - Életünk egy meghatározó szakaszának a végéhez közeledünk. Ha belefáradtunk valamibe, akkor örülhetünk, mert nemsokára megváltozik, vagy felcserélődik valami jobbra. Ajánljuk fel, és engedjük el életünk nem jól működő elemeit, mert gondolataink hamarosan megteremtik a jobbat.
 
Az 1 és a 9 kombinációi, pl. 119 vagy 199 - Gondolataink eredményeképpen egy új ajtó nyílt meg előttünk. Most eljött az alkalom, hogy szemtől szembe álljunk gondolatainkkal, és szembenézzünk saját teremtményünkkel. Engedjük, hogy eltávozzon a régi, és vágyainkkal összhangban, felváltsa az új

 

Forrás: Doreen V.

 

Amennyiben angyali számkombináció jelenik meg előttünk, nem feltétlen kell a számokat azonnal tudni. Elegendő, ha tudjuk, hogy ez angyali üzenet, itt vannak, támogatnak, segítenek. Hála érte.

 

 Angyalszámos nyakláncaink itt megtekinthetőek. 

Kiegészítette: A&A 

Mándoki-Szabó Gyöngyi

Angyalok kísérjék utadat!

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.